Ytterligare en oförglömlig fest!

Vroom, Vroom! V-8:orna mullrar och släpper av festkädda människor utanför St Petri Logen. Brudarna är klädda i läckra 50-talsklänningar med vippande kjolar och Sunarna, ja de är klädda som Sunar.

Från baren hörs barpianisten Junior Binua som leker fram låtar från 50-talet. Folk dricker drinkar och förväntan känns i luften. Efter barhänget, serveras i matsalen en härlig 50-talsmeny, bestående av räkcocktail, härliga hamburgare och Radiokaka.  Ljudnivån är hög, folk har roligt och samarbetar kring frågesporten som självklart hänför sig till 50-talet.

Då brakar Kranz&Kranz loss! Rockabilly, rock’n roll, alla gamla godingar med härligt ös! Alla dras till dansgolvet, hur kan man låta bli??? Musiken hörs ut till gatan och förbipasserande stannar upp och lyssnar.

I höstnatten vandrar vi sen hemåt efter ännu en av St Petri Ordens oförglömliga fester!

Se alla bilder från festen här

Comments are disabled.